home
 
Referentie
Over mij Contact
 
 
Referentie

"Ik laat de leerlingen zelf materiaal bij elkaar zoeken. Ik geef ze zelf de verantwoordelijkheid. Geleend materiaal moeten leerlingen zelf terug brengen. Ik laat ze zelf organiseren en plannen. Ze leren zo goed inschatten en samen overleggen en samenwerken.
De leerlingen bij ons vinden het echt heerlijk om zelf creatief bezig te zijn; hetgeen ik natuurlijk "overdreven" stimuleer. We maken ons eigen kunstwerk en houden daarna een expositie van het gemaakte werk........."

Jane
Broeckland college te Breukelen

"Mijn leerlingen zijn heel enthousiast over de kaarten, ze zien er prachtig uit en nodigen uit tot werken. Voor mij zijn de kaarten een flexibel hulpmiddel dat ik makkelijk in kan zetten bij ckv. Omdat de kaarten zo veelzijdig zijn is er voor iedereen wel iets bij."

M.C. van der Schaft
docent ckv afdeling vmbo-t
Werkplaats Kindergemeenschap, Bilthoven


"De leerlingen zijn zeer enthousiast en het is elke keer weer genieten om op deze manier les te kunnen geven."

Theo Snelders
Economisch College Maarssen


"Wij werken nog steeds met de leskaarten (nu 2 jaar). In samenwerking met de methode Kunststof. We behandelen 1 discipline uit het boek en hierna maken ze een praktische opdracht van de leskaarten met hetzelfde thema. Dit werk erg goed, je hebt dan eerst toch een theoretische inleiding. Wij werken hiermee alleen met de VMBO-T leerlingen.
Wij vinden de opdrachten nog steeds erg prettig om mee te werken. Ze zijn goed van opbouw, duidelijk geschreven en inhoudelijk passen ze in hun leefwereld."

Melikka
KSG de Breul

"
Zowel de leskaarten als de verwerkingskaarten zijn flexibel inzetbaar. Mijn leerlingen zijn erg enthousiast en werken er met plezier aan. Ook het voorgedrukte kunstdossier is duidelijk en overzichtelijk. Door het afvinksysteem bij de inhoudsopgaven kan de leerling zelf zien wat hij/ zij nog moet doen."

Hannike
VeenLanden college te Vinkeveen

"
Wij gebruiken de leskaarten als extra opdrachten. Als een leerling zijn activiteit niet voldoende heeft afgesloten komen de leskaarten goed van pas."

Dorrit Stevens
Schoonoord OSG Doorn 
   
© 2005-2019 JHLeskaarten